6.4.08

Els meus restaurants preferits: 52

Prop de ronda Sant Antoni, al número 52 de Valldonzella, trobem aquest petit restaurant del mateix nom que la seva ubicació. Trobo que és ideal tan per parelles que busquen intimitat a preu de ganga, com per grups que fugen dels restaurant aglomerats. O èr els despistats com nosaltres que surten del teatre i no saben on caure a menjar alguna cosa.

La decoració és una mica hippie i juvenil, com els locals d’aquesta zona de la ciutat.

La carta, és prou original: trobem una mica de tot i variat: fideus Udon amb pesto de boletus, hummus amb toping d’albergínia, saganaki, broxeta de sashimi de tonyina, o pop a la gallega... fusió de cuines, com el mateix Raval.

El servei és molt proper i simpàtic. Ràpids en portar els plats... i la única pega que li trobo és que no es pot pagar amb targeta. Per sort està envoltat de caixes per treure diners.

I si a més a més de ser un restaurant cèntric i bo, no és suficient, el preu és espectacular... els plats van dels 4 als 6 euros.

El nostre menú de dues persones:

2 aigües de ½ l.
Guacamole amb torradetes (x picar)
Amanida de formatge de cabra amb melmelada de tomàquet (jo)
Tàrtar de carn amb no se què. (ell)
Coulant de xocolata (x compartir)

23 euros. Vam menjar poquet, però si li afegeixes un plat i un postre més... ronda esl 30 euros. Pots menjar perfectament per uns 12-15 E per persona.


(dedicat a l’Elena, perquè vegi que no només m’agraden els restaurants cars ;)